hi

 
   Forum Index -> NE Forum
View previous topic :: View next topic  
Author Message
sennah
Explorer
Explorer


Joined: 24 Jan 2015
Posts: 1

PostPosted: Sat Jan 24, 2015 10:19 pm    Post subject: hi

I'm back in AOE 3 since few days, and the first mod downloaded is NE (my fav mod), and i must say that you have done an awesome job for the 2.1.7b release. i like the new improvements. i can't wait the 2.2 release. Smile

btw, i'm this guy: http://www.ne.elpea.net/forum/viewtopic.php?t=1297
i have changed my account because i don't use anymore the e-mail adress used for the first account Razz

oh! btw, i have 1 question; how do you have renamed the gr2 models? this is a major improvement no need for "replace texture" Surprised
Back to top
View user's profile Send private message
Tilanus Commodor
NE Commander
NE Commander


Joined: 03 Apr 2007
Posts: 5081
Location: Berlin, Germany

PostPosted: Sun Jan 25, 2015 12:48 am    Post subject:

Hey man, welcome back! Thanks for the compliment, I appreciate that you like it. Please use your old account, I've already updated the e-mail address to your current one and sent you a new temporary password via PM. Wink

Are you still modding? I remember you've been doing textures back then and we're currently looking for new members in our recruitment thread. Wink
_________________
Napoleonic Era Project Leader


** Support me to support NE **

Test your Age of Empires knowledge in my
Grand Age of Empires quiz! King Green!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
sennacherib
Austrian Line Infantry
Austrian Line Infantry


Joined: 03 Nov 2010
Posts: 88
Location: Brittany

PostPosted: Sun Jan 25, 2015 12:59 am    Post subject:

Quote:
Hey man, welcome back

thx Smile

thx for the new password, i prefer my old pseudo Wink

Quote:
Are you still modding?


yep, i have begun 6 days ago, i modify the asian dynasty. only some little modifications; i want to do units for the French and Indian war.

currently, i try to replace the musketeer with a basic unit for all the civ, but i have a problem with the texture bug. I tried to export the gr2 model in max7, but this doesn't work, thus for now i use the "replace texture" lines.

Quote:
we're currently looking for new members


yep, i read the thread. it would be interesting, but for now i don't have really the time Wink
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Forum Index -> NE Forum All times are GMT
Page 1 of 1

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group | Page design by Tilanus Commodor & michfrm.