native farm for european civ

 
   Forum Index -> Mods & Maps
View previous topic :: View next topic  
Author Message
sennacherib
Austrian Line Infantry
Austrian Line Infantry


Joined: 03 Nov 2010
Posts: 88
Location: Brittany

PostPosted: Fri Feb 06, 2015 5:07 pm    Post subject: native farm for european civ

hi,

currently i do a pirate civ, everything is ok with the buildings, except a problem with the native farm, i have changed the farm.xml.xmb, added farm in the techtreey instead of mill. but i still get the mill.

someone knows where is the problem?
Back to top
View user's profile Send private message
Tilanus Commodor
NE Commander
NE Commander


Joined: 03 Apr 2007
Posts: 5078
Location: Berlin, Germany

PostPosted: Fri Feb 06, 2015 6:07 pm    Post subject:

Are you sure you modified the correct Age0 tech that is mentioned in civs.xml? Also, make sure the Mill is disabled so that it doesn't block the building slot in the Settler's building menu.
_________________
Napoleonic Era Project Leader


** Support me to support NE **

Test your Age of Empires knowledge in my
Grand Age of Empires quiz! King Green!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
sennacherib
Austrian Line Infantry
Austrian Line Infantry


Joined: 03 Nov 2010
Posts: 88
Location: Brittany

PostPosted: Fri Feb 06, 2015 9:13 pm    Post subject:

thx for you reply, but i found the problem. like you wrote the prob was in the civ.xml

everything is ready now; i can take the time, for the creation of the units: ground units and ships
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Forum Index -> Mods & Maps All times are GMT
Page 1 of 1

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group | Page design by Tilanus Commodor & michfrm.