Infinite Population

 
   Forum Index -> NE Forum
View previous topic :: View next topic  
Author Message
IgorJ
Settler
Settler


Joined: 13 Mar 2016
Posts: 4

PostPosted: Sat Mar 19, 2016 7:19 pm    Post subject: Infinite Population

Does someone know how to set unlimited population in NE?
Back to top
View user's profile Send private message
roy1012
Infantry Officer
Infantry Officer


Joined: 14 Apr 2012
Posts: 1279
Location: United States

PostPosted: Sat Mar 19, 2016 7:25 pm    Post subject:

Impossible.
_________________
Roy1012

Steam: http://steamcommunity.com/id/RoySOTR

Feel free to add me.
Back to top
View user's profile Send private message
UnstoppableStreletsy
Continental Marine
Continental Marine


Joined: 25 Sep 2015
Posts: 139
Location: United States of Africa

PostPosted: Sat Mar 19, 2016 7:52 pm    Post subject:

as i side note i tried some of the inf pop mods with ne and it failed to work together with it
I think you could manually set all units pop to 0 in the protox file i think or something like that
Back to top
View user's profile Send private message Skype Name ESO
Girafarig
French Conscript
French Conscript


Joined: 02 Feb 2016
Posts: 25
Location: Buenos Aires, Argentina

PostPosted: Sun Mar 20, 2016 12:20 am    Post subject:

Also, it's not a good idea since the game doesn't handle well so many units.

But if you're so inclined, I'd go with Streletsy's suggestion.
Back to top
View user's profile Send private message
kangcliff
NE Guard
NE Guard


Joined: 16 Aug 2012
Posts: 75

PostPosted: Sun Mar 20, 2016 5:26 am    Post subject:

As the others said, the game lags a lot with too many units during a match up. And we're not a fan of unlimited population or increased population either. But, you can expect an unlimited population patch from UnHardcode Patcher by Daniel and me soon. Here's the link to the current version:

http://aoe3.heavengames.com/downloads/showfile.php?fileid=3776

Or latest version from our project GitHub page, with unlimited population and ignore registry path patch included:

https://github.com/danielpereira/AoE3UnHardcoded/tree/master/Patcher

But, you still need to manually change the house and town center build limit in proton.xml to increase the maximum population. Wink
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Forum Index -> NE Forum All times are GMT
Page 1 of 1

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group | Page design by Tilanus Commodor & michfrm.