Hotfixes dont work
Go to page 1, 2  Next
 
   Forum Index -> Technical Support
View previous topic :: View next topic  
Author Message
sevic
Prussian Landwehr
Prussian Landwehr


Joined: 30 Jun 2007
Posts: 19
Location: Poland

PostPosted: Sat Jun 30, 2007 6:42 pm    Post subject: Hotfixes dont work

Hotfixes dont work i cant install it!!
_________________
"Capitulation is an attempt to rescue everything, apart from the honour."(N.Bonaparte)
Back to top
View user's profile Send private message Skype Name
Walker
NE Veteran
NE Veteran


Joined: 03 Apr 2007
Posts: 93

PostPosted: Sat Jun 30, 2007 7:23 pm    Post subject:

Which of them? All?

And what kind of error do you get?
_________________


ESO - Walker
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
Tilanus Commodor
NE Commander
NE Commander


Joined: 03 Apr 2007
Posts: 5081
Location: Berlin, Germany

PostPosted: Sat Jun 30, 2007 8:33 pm    Post subject:

Downloads are working. Maybe you're using the wrong version of AoE. You need 1.09.
_________________
Napoleonic Era Project Leader


** Support me to support NE **

Test your Age of Empires knowledge in my
Grand Age of Empires quiz! King Green!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
sevic
Prussian Landwehr
Prussian Landwehr


Joined: 30 Jun 2007
Posts: 19
Location: Poland

PostPosted: Sat Jun 30, 2007 10:01 pm    Post subject:

i have 1.09 path but when i download hotfix it dont wonna start install!
_________________
"Capitulation is an attempt to rescue everything, apart from the honour."(N.Bonaparte)
Back to top
View user's profile Send private message Skype Name
sevic
Prussian Landwehr
Prussian Landwehr


Joined: 30 Jun 2007
Posts: 19
Location: Poland

PostPosted: Fri Jul 06, 2007 7:10 am    Post subject:

Perhaps I don't simply know how to install the ones HotFix-es so perhaps somebody will explain me
_________________
"Capitulation is an attempt to rescue everything, apart from the honour."(N.Bonaparte)
Back to top
View user's profile Send private message Skype Name
kido
Explorer
Explorer


Joined: 21 Jul 2007
Posts: 3

PostPosted: Sat Jul 21, 2007 3:43 pm    Post subject:

Are you sure that hotfixes are working,i am saying that because i have just download a virus with them Exclamation
Back to top
View user's profile Send private message
alvaro_qc
Fusilier
Fusilier


Joined: 11 Apr 2007
Posts: 301
Location: Manzanillo, Mexico

PostPosted: Sat Jul 21, 2007 5:09 pm    Post subject:

A virus! Surprised , when I downloaded them they didn't have virus
Edit:
Quote:
Perhaps I don't simply know how to install the ones HotFix-es so perhaps somebody will explain me

Is simply, you download them and the run the exe aplication and they are installed. Mr. Green
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger ESO
michfrm
Mother of Forum
Mother of Forum


Joined: 03 Apr 2007
Posts: 80
Location: Right behind you

PostPosted: Sat Jul 21, 2007 11:25 pm    Post subject:

We have no viruses. You Anti-Virus Scanner is a virus Topmodel
kido wrote:
Are you sure that hotfixes are working,i am saying that because i have just download a virus with them Exclamation

_________________
^^
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
kido
Explorer
Explorer


Joined: 21 Jul 2007
Posts: 3

PostPosted: Sun Jul 22, 2007 9:00 am    Post subject:

I downloaded them i run the exe aplication and then i play the game but nothing happened.After two days i was still didn't know what to do with them and then i decided to scan them and it said that it was a virus!After that i deleted them and i became a member in this site and i said my problem.You are saying that there is no virus but now every time i download them it says that there is a virus!!!!
Back to top
View user's profile Send private message
michfrm
Mother of Forum
Mother of Forum


Joined: 03 Apr 2007
Posts: 80
Location: Right behind you

PostPosted: Sun Jul 22, 2007 5:58 pm    Post subject:

Which anti-virus scanner do you have?
_________________
^^
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
alvaro_qc
Fusilier
Fusilier


Joined: 11 Apr 2007
Posts: 301
Location: Manzanillo, Mexico

PostPosted: Sun Jul 22, 2007 7:54 pm    Post subject:

I have Windows Live OneCare and it doesn't detect virus
Quote:
I downloaded them i run the exe aplication and then i play the game but nothing happened

Are you playing with the patch 1.9?
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger ESO
kido
Explorer
Explorer


Joined: 21 Jul 2007
Posts: 3

PostPosted: Wed Jul 25, 2007 9:35 am    Post subject:

I find out what happend,the hotfixes don't have a virus but they have pieces of a virus,that means that my antivirus thought that they were a new version of virus.
Back to top
View user's profile Send private message
AlsetFSIA
Settler
Settler


Joined: 02 Aug 2007
Posts: 6

PostPosted: Thu Aug 02, 2007 4:40 pm    Post subject:

I get this same problem, I click on the exe but nothing happens.Not even an error message, it just doesn't start up.
Back to top
View user's profile Send private message
alvaro_qc
Fusilier
Fusilier


Joined: 11 Apr 2007
Posts: 301
Location: Manzanillo, Mexico

PostPosted: Fri Aug 03, 2007 5:54 pm    Post subject:

that's how them work Mr. Green, just click in the exe but there won't be a message, but if you launch the game you will notice they are installed
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger ESO
AlsetFSIA
Settler
Settler


Joined: 02 Aug 2007
Posts: 6

PostPosted: Mon Aug 06, 2007 1:45 am    Post subject:

D'oh! Embarassed

Yes, the patch worked. I can now play with the new Ottomans.
Back to top
View user's profile Send private message
BazzBrother
Chevauxleger
Chevauxleger


Joined: 30 Jul 2007
Posts: 3395
Location: CA

PostPosted: Thu Sep 13, 2007 10:38 pm    Post subject:

Speaking of Hotfixes, what is the Homecity hotfix for? and if I get the Ottoman fix, what will happen? will it replace one of the civs that I can fight? and I have never really heard anything new for the Ottomans Confused
_________________
Join the *Ignore SAOL* club TODAY!
http://woolooloo.ytmnd.com/

http://www.zombo.com/
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Forum Index -> Technical Support All times are GMT
Go to page 1, 2  Next
Page 1 of 2

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group | Page design by Tilanus Commodor & michfrm.