Is it possible...

 
   Forum Index -> NE Forum
View previous topic :: View next topic  
Author Message
ValonTheTalon
Continental Marine
Continental Marine


Joined: 04 Jan 2010
Posts: 145
Location: China

PostPosted: Wed Jan 06, 2010 9:35 pm    Post subject: Is it possible...

is it possible to have TWC civs in TAD version? I already have both of them
_________________
THERE IS NO SUCH THING AS HOLY CRAP UNLESS YOU HAD SWISS CHEESE!
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Killzerslaul
The Ancient Age
The Ancient Age


Joined: 22 Feb 2009
Posts: 673
Location: Scotland.

PostPosted: Wed Jan 06, 2010 9:39 pm    Post subject:

OFC it is, when you run TAD the TWC civs should show up.
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger Skype Name
SAOL
Emperor
Emperor


Joined: 14 Sep 2008
Posts: 23251
Location: Stockholm, Sweden

PostPosted: Wed Jan 06, 2010 10:09 pm    Post subject:

Do you mean to have them as opponents?
_________________
Join
WWLLUASCLWPJ
We Who Loathe Long or Unnecessary Abbreviations and Similar Clusters of Letters Without Proper Justification

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Skype Name
ValonTheTalon
Continental Marine
Continental Marine


Joined: 04 Jan 2010
Posts: 145
Location: China

PostPosted: Wed Jan 06, 2010 11:59 pm    Post subject:

ya cause i have them both installed but when I played asian dynasties the TWC civs did not show up (I always play skirmish mode)
_________________
THERE IS NO SUCH THING AS HOLY CRAP UNLESS YOU HAD SWISS CHEESE!
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
SAOL
Emperor
Emperor


Joined: 14 Sep 2008
Posts: 23251
Location: Stockholm, Sweden

PostPosted: Thu Jan 07, 2010 11:58 am    Post subject:

That is because of a limitation withing the game engine that only allows a certain ammount of civs to show up. You should be able to play as all the civs, but you can't play against them by default. I think it can be fixed if yopu tamper a bit with the game files, but I'm not good at that, so you will have to ask someone who knows how to do it if you are interested.
_________________
Join
WWLLUASCLWPJ
We Who Loathe Long or Unnecessary Abbreviations and Similar Clusters of Letters Without Proper Justification

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Skype Name
ValonTheTalon
Continental Marine
Continental Marine


Joined: 04 Jan 2010
Posts: 145
Location: China

PostPosted: Thu Jan 07, 2010 7:39 pm    Post subject:

yesh! soo does anyone know how to? XDDD
_________________
THERE IS NO SUCH THING AS HOLY CRAP UNLESS YOU HAD SWISS CHEESE!
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Fig Newton
Totenkopfhusar
Totenkopfhusar


Joined: 15 Apr 2007
Posts: 557
Location: Houston, Texas, USA

PostPosted: Thu Jan 07, 2010 7:44 pm    Post subject:

Ask Tilanus. Ask him him if he knows how to change opponents.
Back to top
View user's profile Send private message
SAOL
Emperor
Emperor


Joined: 14 Sep 2008
Posts: 23251
Location: Stockholm, Sweden

PostPosted: Thu Jan 07, 2010 7:45 pm    Post subject:

I am rather convinced someone wrote how to do it. Somewhere. Confused
_________________
Join
WWLLUASCLWPJ
We Who Loathe Long or Unnecessary Abbreviations and Similar Clusters of Letters Without Proper Justification

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Skype Name
Fig Newton
Totenkopfhusar
Totenkopfhusar


Joined: 15 Apr 2007
Posts: 557
Location: Houston, Texas, USA

PostPosted: Thu Jan 07, 2010 7:50 pm    Post subject:

I think he should ask Tilanus. I'm curious to know what he'd say.
Back to top
View user's profile Send private message
sufjanfan
Gatling Gun
Gatling Gun


Joined: 27 Aug 2009
Posts: 2298
Location: Canada

PostPosted: Fri Jan 08, 2010 2:47 am    Post subject:

There should be AIs for all of them, unless you have NE.
_________________
RM and AI scriptor for War of the Triple Alliance. Try it!
Back to top
View user's profile Send private message
Ca Putt
NE Assistant
NE Assistant


Joined: 06 Apr 2007
Posts: 3460
Location: Germany

PostPosted: Fri Jan 08, 2010 2:56 am    Post subject:

correct if you have both installed you have 14 ai slots, with no mods this should suffice for all civs.
_________________
Imagine not that these four walls contain the Mighty Owl of Thebes. For, gentles all, beauty sits most closely to them it can construe
Back to top
View user's profile Send private message
Drago
Emperor
Emperor


Joined: 19 Jan 2009
Posts: 14307

PostPosted: Fri Jan 08, 2010 1:04 pm    Post subject:

Ok....the Iroquois, Sioux and Aztecs CAN'T be played in TAD
_________________
ROMANVS SVM, ET VICTVS SVM VOBIS QVASI SINE CORNIBVS CATAPHRACTVS
Back to top
View user's profile Send private message
SAOL
Emperor
Emperor


Joined: 14 Sep 2008
Posts: 23251
Location: Stockholm, Sweden

PostPosted: Fri Jan 08, 2010 2:03 pm    Post subject:

Oh, I thought he meant the TAD version of NE. lol
_________________
Join
WWLLUASCLWPJ
We Who Loathe Long or Unnecessary Abbreviations and Similar Clusters of Letters Without Proper Justification

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Skype Name
Drago
Emperor
Emperor


Joined: 19 Jan 2009
Posts: 14307

PostPosted: Fri Jan 08, 2010 2:34 pm    Post subject:

oh, damn.
_________________
ROMANVS SVM, ET VICTVS SVM VOBIS QVASI SINE CORNIBVS CATAPHRACTVS
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Forum Index -> NE Forum All times are GMT
Page 1 of 1

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group | Page design by Tilanus Commodor & michfrm.